Previous Next
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 


40 χρόνια ιστορίας
 
Σαράντα χρόνια πετυχημένης πορείας στον τομέα του κλιματισμού, εξαερισμού, συμπληρώνει φέτος η AirClima Παναγιωτόπουλος. Η εταιρία ξεκίνησε τα έργα της από την Αθήνα το 1974 (20 Δεκεμβρίου) και σήμερα έχει καταφέρει να εδραιωθεί στις κορυφαίες εταιρείες του χώρου στην Κεντρική Ελλάδα. Η AirClima Παναγιωτόπουλος ιδρύθηκε το 1974 από τον Αλέξανδρο Παναγιωτόπουλο στο Γαλάτσι Ατικής, Το 1995 εισέρχεται στην επιχείρηση ο υιός του Ελευθέριος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος και το 2007 αναλαμβάνει τη διαχείρηση της εταιρείας μέχρι και σήμερα.
 
Εάν γυρίσω πίσω 40 χρόνια, τότε που ο ιδρυτής της, Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος με την εμπνευσμένη καθοδήγηση του, και με πολλή δουλειά, μεράκι και προσπάθεια εδραιώσε στη συνείδηση πελατών και συνεργατών την ποιοτική, συνεπή και ειλικρινή συνεργασία με αποτέλεσμα, συνεργασίες και έργα στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.
 
Το 1982 μεταφέρθηκε η έδρα της επιχείρησης σην Λαμία στην γεννέτηρα πόλη του και τόπο καταγωγής μας, σε ιδιόκτητο χώρο όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Ο βασικός στόχος της AirClima Παναγιωτόπουλος είναι να διατηρήσει και να διευρύνει το μερίδιο της αγοράς που έχει κατακτήσει στα 40 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της, προσφέροντας στους πελάτες και τους συνεργάτες της λύσεις στο χώρο του σχεδιασμού, της κατασκευής και εγκατάστασης συστημάτων κλιματισμού, αερισμού, θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας, με υπηρεσίες και προΐόντα υψηλής ποιότητας. Είναι ζήτημα εξαιρετικής σημασίας το προσωπικό της εταιρείας να ενσωματώνει τις εταιρικές αυτές αρχές και τις υλοποιεί. Αποτελεί σημαντικό προτέρημα να έχουν την συναίσθηση όσοι εργάζονται στην εταιρεία μας ότι η καλή συνεργασία όλων αλλά και τα ιδιαίτερα χαρίσματα του κάθε ενός ατόμου κάνουν τη διαφορά.
 
Για όλη την διαδρομή της AirClima Παναγιωτόπουλος, θα θέλαμε όλους όσους εργάστηκάν σε αυτή, να τους ευχαριστήσουμε θερμά, διότι αποτέλεσαν, και αποτελουν, ένα σημαντικό κεφάλαιο για εμάς. Φέτος κλείνουμε σαράντα χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά κλιματισμού, εξαερισμού. Σαράντα χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και ανανέωσης, δίπλα στον πελάτη με ποιοτική προσέγγιση και δίπλα στους συνεργάτες μας. Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω, τον ιδρυτή και πατέρα μου, για την καθοδήγηση του για την μετάδοση και την αφομοίωση γνώσεων και τεχνικών, για τις αντιλήψεις τις αρχές και τα πιστευω του, που διδάχτηκα και διδάσκομαι ακόμα και σήμερα.
Ο ίδιος ευχαριστεί όσους πίστεψαν στο στόχο της εταιρείας αλλά και το κόσμο που τιμά και στηρίζει την AirClima Παναγιωτόπουλος.
 
 
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
 
Στα 40 χρόνια λειτουργίας η AirClima Παναγιωτόπουλος έχει παραμείνει πιστή στο θεμελιώδες τρίπτυχο ποιότητα, εξυπηρέτηση, εμπιστοσύνη. Παραμένοντας πιστή στις αρχές αυτές, και με την τεχνογνωσία και την πολύχρονη πείρα προσφέρει  ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο του σχεδιασμού, της κατασκευής και εγκατάστασης συστημάτων κλιματισμού, αερισμού, θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας. 
 
Με αγάπη για την δουλειά που σας προσφέρει, και δραστηριότητα  στην Κεντρική Ελλάδα δηλαδή αλλά και στην υπόλοιπη Ελληνική επικράτεια, με έργα από την Κώ, την Ρόδο και την Κρήτη έως την Ήπειρο και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας,
 
με επιτυχημένα έργα όπως αεροδρόμια, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, δημόσια κτίρια, καταστήματα τραπεζών κ.α., αλλά και μικρότερης εμβέλειας έργα όπως, καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια, οικίες κ.α., συνεργαζόμενη με Γνωστές Τεχνικές Εταιρείες της Χώρας, Μελετετικά Γραφεία και Ιδιώτες, αλλά και προμηθευτές, έχοντας σαν γνώμονα πάντα την ίδια
 
Πελατοκεντρική συνταγή εγγύησης, ασφάλειας και αξιοπιστίας, έχει καταφέρει,να εδραιωθεί στις κορυφαίες εταιρείες του χώρου στην Κεντρική Ελλάδα.
 
Το μυστικό μας; Η γνώση στο σχεδιασμό και η προσαρμογή της εφαρμογής στο χώρο σας, η απαράμιλλη ποιότητα των υλικών από τους καλύτερους οίκους, η προσωπική επιμονή στη λεπτομέρεια, οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς.  
 
 Είτε με αποστολή στον χώρο σας, είτε στην έδρα μας, είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε, όπου κι αν βρίσκεστε.
Στόχος μας είναι να κάνουμε γνωστά τα προιόντα και τις εφαρμογές τους, να διευρύνουμε την αγορά τους και να οδηγήσουμε την εταιρεία μας σε επίπεδα υψηλότερων απαιτήσεων.
 
Η φιλοσοφία μας: Μόνον εάν σας προσφέρουμε συνεχώς το καλύτερο, θα έχουμε τη διαρκή σας στήριξη.
 
 
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 
Στον τομέα του κλιματισμού, αερισμού, θέρμανσης και εξοικονόμησης ενέργειας για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση, συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου όπως, FUJITSU, DAIKIN, LG, S & P, NICOTRA, K.α. για την εμπoρία κλιματιστικών μηχανημάτων (inverter &on-off) τοίχου, δαπέδου, οροφής, multi (πολυδιαιρούμενα), κασέτες ψευδοροφής, ντουλάπες, αεραγωγών, αντλιών θερμότητας, ενναλάκτες αέρα για εξοικονόμηση ενέργειας, κεντρικών κλιματιστικών μονάδων, ανεμιστήρων αερισμού-εξαερισμού για πολλαπλές εφαρμογές, αεροκουρτίνες, στομίων & φίλτρων επεξεργασίας & απόσμησης του αέρα, καμινάδων από γαλβανισμένο ή ανοξείδωτο χάλυβα για απαγωγή καπναερίων, χοάνων για εξαερισμό επαγγελματικής κουζίνας, κατασκευή και τοποθέτηση αεραγωγών από γαλβανισμένο & ανοξείδωτο χάλυβα.
 

Air Clima - Παναγιωτόπουλος 
5ο ΧΛΜ Λαμίας Καρπενησίου, Λαμια 35100 / Φθιώτιδας
Τηλ. 2231061053 Κιν. 6974724445